<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Forældre og unge arrangement – Aflyst

Skrevet torsdag d. 20. september 2018

 

Kære forældre og unge transplanterede.

Hjerteforeningens Hjerte- og Lungetransplantationsklub vil gerne invitere forældre til hjerte- og lungetransplanterede børn og unge, samt forældre til børn og unge på ventelisten, til en sammenkomst.

Dato og tid: Lørdag, den 6. oktober, kl. 11.00

Sted: Hjerteforeningen, Gråbrødrepassagen 9, 5000 Odense

I foråret arrangerede vi en hyggelig sammenkomst for forældre til transplanterede børn og unge. Vores tanke var, at skabe en mulighed for at drøfte de forskellige spørgsmål og udfordringer som livet byder på når ens barn har gennemgået en lunge- eller hjertetransplantation. Arrangementet blev meget vellykket og i fællesskab har vi besluttet os for at gentage det med et halvt års mellemrum.

Vi er en landsdækkende klub og har derfor valgt at lægge det kommende arrangement geografisk mere centralt beliggende i Odense. Vi håber på at det giver mulighed for at mange får en chance for at deltage.

Også denne gang er vi i den heldige situation at Jytte Graarup, Klinisk sygeplejespecialist på Rigshospitalets Hjertecenter, vil være tilstede ved arrangementet og stille sig til rådighed for eventuelle spørgsmål og deltagelse i samtale.

Deltagelsen i arrangementet er gratis.

Vi gør opmærksom på at forældre til børn som på hospitalet er i smitteisolation, desværre ikke har mulighed for deltagelse, pga. risikoen for videregivelse af smitte.

 

Tilmelding senest den: 1.10.2018

Til: kathleenpade@gmail.com

eller på tlf. 26154385.

 

Vi glæder os til at se jer!

Hjerte- og Lungetransplantationsklubben