<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Indvielse af nyt videnscenter for transplantation på Rigshospitalet

Skrevet torsdag d. 28. marts 2019

Vi tog fremtidsbrillerne på og var med til en spændende eftermiddag, da Rigshospitalet slog dørene op for et nyt symposium TRANSPLANTATIONER OG FREMTIDEN. Her mødte vi nogle af vores førende eksperter, som tog os med på en lynrejse gennem transplantationernes historie og gav os et indblik i den moderne transplantations forunderlige verden.

Transplantation er et moderne mirakel – et vidnesbyrd om videnskabens og menneskets medicinske og kirurgiske bedrifter, men også et speciale, der har mere end 50 år på bagen i Danmark og er i rivende udvikling i disse år. Vi bliver hele tiden bedre til at anvende ny teknologi og medicin for at få det maksimale ud af de organer, der bliver doneret, alt imens der kommer nye maskiner og kunstige organer på markedet, som på sigt kan revolutionere transplantationsområdet.

Læs mere om vore oplevelser i Nova Vita nr 2 2019