Fra donor til modtager – Et organ på rejse

Skrevet onsdag d. 25. september 2019

Kære Hjerteforeningens medlemmer

Vi kommer fra foreningen IMCC Donaid, en frivillig forening bestående af primært medicinstuderende, der går ind for neutral oplysning omkring organdonation. Den 7. oktober kl. 17:30-19:00 i Domen (Aarhus Ø) holder vi i anledning af ugen op til den europæiske organdonationsdag et super spændende arrangement. Der vil være tre oplæg og vi får besøg af læge og transplantationskirurg Ulla Møldrup, organmodtager og elitesportsentusiast Martin Green samt en af vores egne garvede undervisere. De vil alle fortælle om forskellige aspekter af organdonation med hver deres perspektiv.

Hvis I eller nogle af Jeres medlemmer er interesserede i at deltage i arrangementet, er I meget velkomne. Arrangementet er åbent for alle, der er interesserede i organdonation.

Se også gerne vedhæftede link til arrangementet.

Mvh,

Kirstine og Kjeld