<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Arrangement for forældre til børn og unge med transplantation inde på livet.

Kære forældre!

Hjerteforeningens Hjerte- og Lungetransplantationsklub vil gerne invitere forældre til  hjerte- og lungetransplanterede børn og unge, samt forældre til børn og unge på ventelisten, til en sammenkomst.

Dato og tid: Fredag, den 7.juni, kl.16.00

Sted: Hjerteforeningen, Vognmagergade 7, 1120 København K

Når ens barn venter på et nyt hjerte eller lunge eller er blevet transplanteret, får barnet og også hele familien en chance for et liv med muligheder og nye glæder. Men også mange udfordringer og spørgsmål følger med. Der er spørgsmål om livet i ventepositionen, den livsnødvendige medicin og dens bivirkninger, håndteringen af et liv med nedsat immunforsvar og meget mere.

I transplantationsklubben oplever vi, at det kan være en stor støtte og glæde at kunne dele oplevelserne og de mulige spørgsmål med andre som står i samme situation.

Sidste forår arrangerede vi derfor en hyggelig sammenkomst for forældre til transplanterede børn og unge og forældre til børn og unge på venteliste. Et planlagt, tilsvarende arrangement i efteråret i Odense var vi desværre nødt til at aflyse pga manglende tilmelding. Vi er bevidste om at for nogle er det en lang tur til København, men det er svært at gøre det geografisk nemt for alle, da vi er en landsdækkende klub. Derfor vil klubben gerne give et tilskud til turen til og fra København hvis man har mere end 100 km til mødet. Og vi er sikre på at eftermiddagen er turen værd.

Også denne gang er vi i den heldige situation at Jytte Graarup, Klinisk sygeplejespecialist på Rigshospitalets Hjertecenter og Rikke Karlsen, koordinationssygeplejerske på Rigshospitalets Børne-hjerteafdeling vil være tilstede ved arrangementet og stille sig til rådighed for eventuelle spørgsmål og deltagelse i samtale.

 

Vi byder på en kop kaffe med lidt til og senere en sandwich.

Deltagelsen i arrangementet er gratis.

Vi gør opmærksom på at forældre til børn som på hospitalet er i smitteisolation, desværre ikke har mulighed for deltagelse, pga. risikoen for videregivelse af smitte.

Tilmelding senest den: 24.5. 2019

Til: kathleenpade@gmail.com

eller på tlf. 26154385.

Vi glæder os til at se jer!

Hjerte- og Lungetransplantationsklubben

 

 

Praktiske oplysninger

Sted
Hjerteforeningen, Vognmagergade 7, 1120 København K