Den Nationale Organdonationsdag 19

Organdonationsdag 2019

Lørdag d. 12. oktober afholder alle patientforeninger igen den årlige Organdonationsdag.
Organdonationsdagen er en landsdækkende aktivitet, hvor hospitaler, frivillige, patientforeninger, virksomheder og privatpersoner sætter fokus på organdonation.

Vi har i år valgt at samle vores indsats i Fredericia, da det transportmæssigt er midt i landet, så vi håber at rigtig mange har lyst til at tilbringe nogle timer i vores og hinandens selskab imens vi tilskynder folk til at få talt med deres pårørende og måske endda får registreret deres ønsker i donorregistreret.

Invitation:
Har du lyst til nogle hyggelige timer i selskab med Lene og Kathleen, hvor du samtidig skal informere befolkningen i Fredericia om at tage stilling til organdonation, så skal du……………..

Sætte kryds i kalenderen lørdag d. 12. oktober, hvor vi skal stå mellem kl. 10-12.30 ved Fredericia Rådhus

Efterfølgende er klubben vært for en sandwich og en vand i lokalområdet.

Fredericia rådhus, torvet v Gothersgade/Jyllandsgade, Fredericia
Trine Larsen