Temadag for pårørende – aflyst

Arrangementet er AFLYST, da psykologen forlader sin stilling for at prøve lykken et andet sted, og Rådgivning Odense kan ikke finde en passende erstatning så hurtigt.

Temadag for pårørende til transplanterede eller på venteliste til, hvor de transplanterede og folk på venteliste opfordres til at være med.

Transplantationsklubben inviterer i samarbejde med Hjerteforeningen til
en temaeftermiddag i Odense for pårørende til transplanterede eller på venteliste. Det er ikke et krav at være medlem af klubben for at kunne deltage.

En transplantation skaber ængstelse for hele familien både før, under og efter transplantationen.

Temadagen er primært målrettet de følelsesmæssige aspekter der vedrører de pårørende, men vi opfodrer de transplanterede til at tage med, dels for at bakke op om de pårørende, og fordi det kan give den transplanterede en bedre forståelse af de pårørendes tanker i forbindelse med transplantationen.

Temaeftermiddagen byder på muligheden for at møde andre pårørende og transplanterede sammen med Hjerteforeningens sygeplejerske og psykolog.
Der vil være et fælles fagligt oplæg, og efterfølgende gruppesamtaler for henholdsvis pårørende og transplanterede/ventelistepatienter.

Program:
kl. 11.00    Velkomst og oplæg ved Kirsten og Diana fra Hjertecenteret
kl. 12.30    Klubben er vært ved en sandwich og en vand
kl. 13.00    Gruppesamtaler for henholdsvis pårørende og transplanterede.
kl. 14.30    Afrunding

Dato:         lørdag d. 31. august 2018 kl. 11.00 – ca. 15.00

Sted:          Hjerteforeningen, Rådgivning Odense.

Gråbrødrepassagen 9.1. 5000 Odense C

Tilmelding senest fredag d. 9. august på transplantation@hjerteforeningen.dk

Har du nogen spørgsmål til indholdet på dagen kontakt da venligst Hjerteforeningen på Mail; raadgivningodense@hjerteforeningen.dk

Hjerteforeningen, Rådgivning Odense.